Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(Hilton)
Wiking
gama28 napisał:
Gratulacje, zazdroszczę że masz to już za sobą.
Co do karmienia dzieci, to ja mam inny problem, bo muszę dzieciakom chować jedzenie, ograniczać, uważać co jedzą, bo straszne obżarciuchy z nich. Córcia ma prawie 13 miesięcy i waży 12,5 kg. Nie możemy przy niej nic jeść, bo jest krzyk taki, że sąsiedzi słyszą. Ciągle by jadła i jadła. Żywię ją zdrowo, 4 posiłki dziennie, nic pomiędzy, ale na te posiłki to ona potrafi zjeść.... Na śniadanie 2 kanapki... Nazywam ją Pulpecik-Kotlecik, hihi! Otyła nie jest, wszystko w normie, bardzo ruchliwa, żywa, tylko w górnej granicy na siatce centylowej...

Mam z moja corką podobny problem. jak miala rok wazyła 10 kg. Jej rowiesnica, teraz 3 letnia wazy aktulanie 13,5 kg a moja corka 22 kg. Poszla do przedszkola i po 2 tygodniach stracila 2 kg Tez jest ruchliwa, ale denerwuje mnie ze dzieci w jej wieku nosza rozmiar 98, a ja musze na 116 kupowac i czasem wieksze. Zobacze po pol roku, na pewno wyszczupleje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Moja mała jeszcze przed pierwszymi urodzinami nosiła ciuszki na 86. W dzień 1 urodzin ważyła 12 kg i 30 gr. Synuś miał tak samo, ale myślałam, że dziewczynka będzie drobniejsza...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
49 Postów
Patrycja M.
(mamma84)
Nowicjusz
Moja córcia ma 4,5 i waży 17 kg. Je wszystko, w normalnych ilościach, dużo się rusza, wcale nie jest chudzielcem. Nawet bym powiedziala, ze ma "kobiece" ksztaltki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Ilona
(Ilonaa)
Nowicjusz
Witam wszystkie mamy Mam na imię Ilona,mam dwoje dzieci córka 9 lat a syn 2 latka Wybieramy się do Norwegii mój mąż już tam jest.chciałabym poznać mamy w podobnej sytuacji tzn które mieszkają już w Norwegii całymi rodzinkami Pozdrawiam serdecznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Klaudia O.-K.
(Klaudia***)
Nowicjusz
Jestem w takiej samej sytuacji jak ty Ilona też mam dwoje dzieci, córcia 2 latka a synek 3 miesiące. 15 września lecimy do męża do Oslo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
150 Postów
A w jakie okolice Norwegi sie wybieracie ... pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
150 Postów
IlonaS napisał:
Witam wszystkie mamy Mam na imię Ilona,mam dwoje dzieci córka 9 lat a syn 2 latka Wybieramy się do Norwegii mój mąż już tam jest.chciałabym poznać mamy w podobnej sytuacji tzn które mieszkają już w Norwegii całymi rodzinkami Pozdrawiam serdecznie

A w jakie okolice norwegi sie wybieracie ...?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Ilona
(Ilonaa)
Nowicjusz
W tej chwili mąż jest na Fusa ale ogólnie mieszkanka dla całej rodzinki będziemy szukali w Bergen.A Ty długo już jesteś w Norwegii?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
chciałabym polecić krem na bolące i "obgryzione"przez dziecko sutki nazywa się BRYST CREME firmy LANACare kupiłam go w aptece jest rewelacja.Przez pierwsze 2 dni nic nie stosowałam bo było dobrze ale w 3 dniu już trochę bolały i nawet miałam rany po zastosowaniu tego kremu jak ręką odjął.Także gdyby ktoś kiedyś miał problem z sutkami to naprawdę polecam dla mnie jest rewelacyjny.Jutro nasza Majeczka skończy tydzień.A Wasze dzidzie jeszcze nie wychodzą?musi być im dobrze moja niunia 3 dni dłużej siedziała w brzuszku.Pozdrawiam i powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Klaudia O.-K.
(Klaudia***)
Nowicjusz
toja napisał:
chciałabym polecić krem na bolące i "obgryzione"przez dziecko sutki nazywa się BRYST CREME firmy LANACare kupiłam go w aptece jest rewelacja.Przez pierwsze 2 dni nic nie stosowałam bo było dobrze ale w 3 dniu już trochę bolały i nawet miałam rany po zastosowaniu tego kremu jak ręką odjął.Także gdyby ktoś kiedyś miał problem z sutkami to naprawdę polecam dla mnie jest rewelacyjny.Jutro nasza Majeczka skończy tydzień.A Wasze dzidzie jeszcze nie wychodzą?musi być im dobrze moja niunia 3 dni dłużej siedziała w brzuszku.Pozdrawiam i powodzenia

a ja polecam bephanten ten z rozowym paskiem, nadaje sie tez na odpazenia u maluszka
mój synus siedzial w brzuszku 6dni dluzej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok